Član
 Jedriličarskog saveza Sbrije

KLUB

ČLANSTVO

ŠKOLA REGATE CHARTER OGLASI LINKOVI

          

ČLANSTVO - UČLANJENJE I PRIVILEGIJE

 

Osnovne privilegije članova su da mogu da jedre na krstašima, usavršavaju  jedriličarske veštine i znanja pod veoma stručnim nadzorom i povoljnim uslovima, učestvuju na regatama, koriste biblioteku i stručne i tehničke savete veoma kompetentnih stručnjaka.  

 

LaMar Y.C. ne posmatra članstvo kao izvor finansiranja već kao najvredniji-ljudski resurs koji treba da omogući vrhunske rezultate na regatama i formira skladne posade za krstarenja - najviši oblik opuštanja nama poznat.

 


 

           konkretno:

    

    GRAĐANI

    Što se učlanjenja tiče, pojednostavili smo pitanja članarine i privilegija, tako da sada učlanjenje, yajedno sa godišnjom članarinom, za sve građane iznosi 100€ (u dinarskoj protivvrednosti), a produženje godišnje članarine 50€, u šta je uračunata i taksa za takmičarski karton, koja se plaća Jedriličarskom savezu Srbije. Članarina važi 12 meseci od dana učlanjenja. Klub se trudi da izađe u susret potrebama članova, a stalne privilegije su sledeće:

    POPUST NA ŠKOLU JEDRENJA 20% - početkom marta 2010. počeo je novi ciklus teorijskog kursa upravljanja krstašima na jedra

    POPUST NA NAJAM BRODOVA ZA KRSTARENJE

   
UČEŠĆE U PROGRAMU TRENINGA, uz naknadu za korišćenje broda, sa značajnim popustom

   
UČEŠĆE NA REGATI , uz naknadu za korišćenje broda, sa značajnim popustom

   
PRAVO NA MAJICU I KAPU, po ceni koštanja, dok traju zalihe, koje se povremeno obnavljaju.

   
SPECIJALNI KURSEVI I PREDAVANJA, BESPLATNO

   
INTERNET-BESPLATNO

   
KORIŠĆENJE BIBLIOTEKE U PROSTORIJAMA KLUBA - BESPLATNO

   
TAKMIČARSKI KARTON - BESPLATNO

    Popusti na najam brodova se utvrđuju od slučaja do slučaja, i kreću se od 10-100% . Popusti za učešće na regatama su veći nego za krstarenja i nisu uvek isti za sve takmičare, a vlasnici obično ustupe poneki brod za Zokijevu regatu (mi smo organizatori) besplatno.

     FIRME 

     Za firme (pravna lica i radnje) postoje posebne pogodnosti učlanjenja i korišćenja usluga kluba, koje dogovoramo od slučaja do slučaja, prilagođeno potrebama firme (zahtevima, broju zaposlenih...)

     Firme mogu veoma povoljno obezbediti vrhunsku rekreaciju, veoma stručan team-building i vlastitu promociju za zaposlene, menadžment i firmu u celini na najadekvatnijem mestu.  

 

 

 

Zainteresovanima za rad kluba preporučujemo da svrate u prostorije kluba, utorkom posle 21h (do blizu 21 sat je u toku ciklus teorijske nastave) i da se u neposrednom razgovoru detaljno informišu na licu mesta oko svega što ih zanima, a naravno da ćemo rado odgovoriti na dodatna pitanja mail-om ili telefonom. 

SVRATITE, PIŠITE, TELEFONIRAJTE!

 

 

home

Klub ] čLANSTVO ] šKOLA ] REGATE ] CHARTER ] OGLASI ] LINKOVI ]

e-mail LAMAR

Copyright LAMAR d.o.o. 2002.-2010. All Rights Reserved   

    Last updated 01.04.2010 .